A VP-Office Kft. ipari területének fejlesztése

 A VP-Office Kft. ipari területének fejlesztése

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

A VP-Office Kft. ipari területének fejlesztése

2013-06-14

Cikk ajánlása Cikk myomtatása

vp-office

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A VP-Office Kft. ipari területének fejlesztése
2013. június 14.
A VP-Office Kft. 62 millió forint uniós támogatást nyert „A VP Office Kft. ipari területnek fejlesztése” című projektre a "Ipari területek fejlesztése" kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 124 milliós összköltségvetést meghaladó beruházásból nem csak egy új, ötszáz négyzetméter alapterületű üzem épült meg Veszprémben a Házgyári úton, hanem új munkahelyeket is teremtettek.

Veszprém Megyei Jogú Városban, a Házgyári úton lévő meglévő telephelyének bővítését végezte el a VP Office Kft. A székesfehérvári illetőségű cég régóta tulajdonosa és hasznosítója az ingatlannak. A létrejött ingatlan, méreténél, felépítésénél, korszerűségénél fogva ideális telephelyet jelent innovatív, ipari tevékenységet végző kis és középvállalkozások számára. A fejlesztés során létrejött korszerű infrastruktúra bérlői szerszámipari és alkatrészgyártói és tervezői tevékenységgel foglalkoznak. Az üzem legfontosabb bérlője a T-NC Technika Kft, mely vállalkozás az öttengelyes megmunkálás területén világszínvonalú munkát végez, így megbecsült partnere lehet vezető európai autóipari és egyéb területen dolgozó cégeknek.
A beruházással legalább 10 új munkahely létesítése történik meg, így is javítva a régió munkaerő-piaci helyzetét. A kialakított épület részben 2 szintes, melyben a földszinten került kialakításra iroda, valamint a dolgozók részére tkező és szociális blokk. Az emeleten irodák és tárgyaló, valamint WC és kézmosó került kialakításra.
A pályázat részletei és a beruházás során készült fotók megtekinthetők a projekt bemutatására létrehozott http://www.vpoffice.hu weboldalon.
Kapcsolat: Nagy Péter
Név/cím: VP Office, 8200 Veszprém, Házgyári út 20.

Küld el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Általános képzés

olyan oktatást tartalmazó képzés, amely nem kizárólag vagy nem elsődlegesen a munkavállalónak a vállalkozásnál jelenleg betöltött vagy későbbiekben betöltendő állásában alkalmazható, hanem olyan képesítést ad, amely nagy mértékben hasznosítható más vállalkozásoknál vagy munkaterületeken.


Összes szakszó