Hogyan nyerjünk pályázatot és hogy jussunk hozzá az elnyert összeghez? A pályázatírás lépései

Pályázatok Pályázat készítés Keresés Szolgáltatások Hírek Minőségügy Üzleti terv Informatika Partnerek Rólunk


E-mail:
Jelszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez! Az információ pénz, íratkozz fel hát most vállalkozás fejlesztési hírlevelünkre, amíg ingyen adjuk....
Neve: 
Email:
Kulcsszó:
beállít
rss
1146 Budapest,
Hungária körút 137.
Fax: +36-1-9200-096
Tel.: +36-1-9200-095
Email: info@tenderekhaza.hu

A nyertes pályázat lépései (pályázat készítés, projekt lebonyolítás)

Szakértő csapatunk a pályázat készítés minden területén otthonosan mozog, nem hátrál meg semmilyen kihívás elől. Ilyen pályázatíró céget keres? Akkor jó helyen jár.

Pályázataink sikerességi aránya 90% feletti, mely szolgáltatásaink széles skálájának, ügyfeleinkkel történő maximális odafigyelésnek, a megfelelő kommunikációnak, pályázatíróink elhivatottságának köszönhető.

Szolgáltatásaink a teljes pályázat készítési folyamat vertikumát kínálják, a pályázat kiválasztásától kezdődően a pályázat megírása, projekt lebonyolításának adminisztrációján keresztül a támogatási összeg lehívásáig, sőt azon túlmenően az utólagos adminisztráció, és újabb fejlesztési célokhoz való összegek kereséséig.

Hogyan lesz az Ön pályázatából nyertes pályázat, és hogyan jut a pénzhez?

 1. Az első és legfontosabb lépés, hogy ha kitölti és visszaküldi a "Van-e esélye pályázni?" kérdőívet, akkor kiderül, hogy cége alkalmas-e pályázásra. Így biztosan tudható, hogy az Ön cége megfelel-e a pályázati kritériumoknak.
 2. Ha a kérdőív alapján szakembereink azt mondják, hogy vállalkozása alkalmas támogatás igénylésére, akkor az 1 órás személyes ingyenes konzultáció keretében segítünk Önnek kiválasztani, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak a fejlesztési igényeinek megvalósításához. Természetesen a beszélgetés során minden felmerülő kérdését megválaszolja szakértőnk.

Ezután irodánkban, vagy ha szeretné, akkor Önnél megtörténik a megrendelt szolgáltatással (pályázatírás, vállalkozásfejlesztési hitel, szolgáltatás-csomagjaink, stb.) kapcsolatos megbeszélés és a szerződés aláírása (Ez körülbelül 1 órát vesz igénybe).

 1. Majd következik az adatbegyűjtés (itt szükségünk lesz a következőkre: mérleg, főkönyv, cégkivonat, pályázat esetén még a megvásárolandó eszköz vagy eszközök árjegyzéke, stb.)
 2. Ezután egyik szakemberünk elkészíti a pályázatát.
 3. Önnek pedig semmi más feladata nem lesz, mint az elkészült pályázatot aláírni.
 4. Az adott szolgáltatáshoz elkészült dokumentumokat feltöltjük/ leadjuk az illetékes hatósághoz. Erről Ön tájékoztatást fog kapni.
 5. Végig fogjuk a kezét, így nem kell attl tartania, hogy nem értesül munkánkról, nem tudja, hol tartunk. Sőt a pályázat minden egyes momentumáról küldünk Önnek értesítést, hogy végig tudja kísérni a projektet. Így tudni fogja, hogy:mikor adtuk be a pályázatot,
 • mikorra számíthat az elbírálásra,
 • mikortól kezdheti meg a fejlesztést, mikor vásárolhat,
 • mikor érkezik meg a támogatás, és ha megérkezett, akkor mit kell tennie. (pl. hova kell kitenni a zászlót, hogyan kell értesíteni partnereket a támogatásról)
 1. A projekt teljes időtartama alatt kitöltjük és beadjuk az összes nyomtatványt, hogy Ön teljes nyugalomban várja a támogatást. Munkánk akkor sem ér véget, amikor Ön kézhez kapta a pénzt, hiszen
 2. A támogatás folyósítása után is vannak információ szolgáltatási kötelezettségei a pályázóknak. Projekt menedzsment szolgáltatásunk része ezen beszámolók, jelentések elkészítése

Természetesen a fejlesztésekben, legyen az egyszerűbb beszerzés, vagy komplex átfogó projekt, a jelenlegi konkurenciaharcban soha nem lehet megállni. Ebben kívánunk segítséget nyújtani Önnek szolgáltatásainkkal.


Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:

Van esélyem pályázni?
Jó lenne tudni a pályázata elkészítése előtt, hogy milyen esélyekkel indulhatna rajta?

Kiemelt információk és aktualitások

Elindultak az első KKV-fejlesztési pályázatok!

Induljon a Tenderek Háza P. T. Központ Kft. szakértő csapatával az új Széchenyi 2020 program pályázatain! Kollégáink több száz nyertes pályázattal a hátuk mögött, készséggel állnak rendelkezésére. tel: 061 920 0096, +36 20 665 8717Itt az utolsó óriási lehetőség!

Több ezer cég is új gépeket és informatikai eszközöket vehet, vagy termelő üzemet építhet abból az új EU-s pályázatból, amelyet a napokban jelentettek be és jövő január végétől nyílik meg. Ez már a s...


További hirek
Projekt

a) egy önálló fejlesztés, vagy b) több hasonló célú, egyenként 10 millió forintnál nem nagyobb összköltségű fejlesztés megvalósítását célzó támogatási alap (közvetett támogatás), vagy c) hasonló célú fejlesztések megvalósulását célzó hitel, tőke vagy garancia alap (pénzügyi alap)


Összes szakszó